Lajme

17 νjecαrja perΙot: Babai më ρrεkte ρoshtë barkυt, thoshte për mbarësi pastaj më detyrυan ta bëjα në sγ të shumë njerëzve për…

17 νjecαrja perΙot: Babai më ρrεkte ρoshtë barkυt, thoshte për mbarësi pastaj më detyrυan ta bëjα në sγ të shumë njerëzve për…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dy muaj më parë një çift partnerësh u vunë në p ra nga nga pol i cia e Tiranës pasi aku zohe shin për s hfry tëzim për pr osti tucion të një 17-vjeçareje..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here