Lajme

Beni Kujdes Dhe Mos Konsumoni Kurre Vezet E Fshatareve, Shikoni Se Cfare Thot Studimi

Beni Kujdes Dhe Mos Konsumoni Kurre Vezet E Fshatareve, Shikoni Se Cfare Thot Studimi

Vezët e pulave në fshat mund të jenë më të rre. zikshme për shëndetin në krahasim me vezët e pularive, që janë të kontrolluara nga autoritetet. Një studim i fundit tregon se ato mund të jenë të kontaminuara me Salmonela Enteritidis, një bakter që shk akton dh.imbje të barkut, temperaturë të lartë dhe diarre.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Vezët që vijnë nga pulat e fshatit janë më të rre. zikshme, pasi mund të jenë të kontaminuara me Salmonela Enteritidis, në krahasim me vezët që shiten në dyqane, që vijnë nga pulari të kontrolluara. Studiuesit e Universitetit të Pensilvanisë kanë arritur në këtë përfundim, i cili thyen mitin se vezët e feskëta janë më të shëndetshme në krahasim me ato të prodhuara në pulari.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here