Lajme

DaIin pamjet e depυtetit që po bëjnë NAMlN në rrjet (VIDEO)

E FUNDIT: DaIin pamjet e depυtetit që po bëjnë NAMlN në rrjet (VIDEO)

Në dek laratën që ai dha pasi pamjet dhanë imp aktin e tyre duke e detyruar deputetin të heqë dorë nga mandati, Juan Ameri është shfajësuar, .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here