Lajme

E FUNDIT Presidenti Turk Erdogan ‘Dri.dh’ Ballkanin Me Kete Lajm Per Kosoven!!!

E FUNDIT Presidenti Turk Erdogan ‘Dri,dh’ Ballkanin Me Kete Lajm Per Kosoven!!!

Prresidentja e Kosovës, Vjosa Osmani-Sadriu theksoi rëndësinë e mbështetjes së Turqisë në pjesëmarrjen e vendit të saj në orga nizatat ndër kom.bët are. “Do të vazhdojmë të qëndrojmë në kontakt për të bërë gjithçka lidhur me këtë çështje në arenën nd.ë.rko.mb.ëtare, për të vazhduar mbështetjen e f.uqis.hme të Turqisë, jo vetëm votën e saj por edhe për të marrë mbështetjen e diasporës”, tha nder tjerash ajo. JU FT0JM TE SHTY PNl LlNKUN ME P0SHT

vJOSA Osmani-Sadriu në margjinat e Forumit të Dip.lomacisë së Antalya-s , në të cilin AA është partner global i komunikimit, në qendrën e Kongresit NEST në rajonin turistik Belek në Antalya në një prononcim për Anadolu Agency (AA) foli lidhur me zhvillimet.Presidentja e Kosovës e cila ishte pjesë e ADF dhe samitit të krerëve të shteteve dhe qeverive të Procesit të Bashkëpunimit të Ev ropës Juglindore (SEECP) tha se në këto takime përfaqësuesit e vendeve pjesëmarrëse shprehën pikëpamjet e tyre mbi çështjet rajonale dhe ndërkombëtare. “Gjithashtu nga mësuam se sa na ka lidhur me njëri-tjetrin dhe se sa kemi nevojë për njëri tjetrin”, tha ajo. JU FT0JM TE SHTY PNl LlNKUN ME P0SHT

Comment here