Lajme

“E thënë shqeto, kjo do b*thë…”, Iva Aliko: Shumë!

“E thënë shqeto, kjo do b*thë…”, Iva Aliko: Shumë!.hap market1ngun qe shfaqet menjeher posht kesaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

. Ajo së fundmi është shpallur kampione e Shqipërisë në Body Fitness në Kampionatin Kombëtar të Bodybuilding..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here