Lajme

EKSKLUZIVE/ Pas Kaq Shume Kohesh, Zbulohet E Verteta Se Cfare I Tha Ramushi – Vuciqit Ne Berlin. “Mos Me Shif Se Ta Q….”

EKSKLUZIVE/ Pas Kaq Shume Kohesh, Zbulohet E Verteta Se Cfare I Tha Ramushi – Vuciqit Ne Berlin. “Mos Me Shif Se Ta Q….”

EKSKLUZIVE/ Pas Kaq Shume Kohesh, Zbulohet E Verteta Se Cfare I Tha Ramushi – Vuciqit Ne Berlin. “Mos Me Shif Se Ta Q….” JU FT0JM TE SHTY PNl LlNKUN ME P0SHT

EKSKLUZIVE/ Pas kaq shume kohesh, zbulohet e verteta se cfare i tha Ramushi – Vuciqit ne Berlin. “Mos me shif se ta qky gojen”.Li,deret e Ballkanit Perendimor u mbl,odhen se bashku ne Berlin, me fte,se te kan cela,res gjermane, Angela Merkel dhe preside ntit franc ez Emmanuel Macron.Ne Samit u diskutua per ra,portet e nderfqinje,sise dhe mundes,te e pajt imit, nga ku do te ke,rkohet vazhd,imi i dial,ogut Kosove-Serbi.Nje gje e tille eshte vre,jtur edhe permes kesaj foto,grafie ku shihet se Haradinaj e shikon me nje shikim ‘alla-rambo’ sikur don me honger presidentin serb, Vuçiq. Nje gazetar kosovar qe ka qene i pranishem aty afer e ka degjuar Rambon duke i thene kabinetit te tij mos tme shofe ky shk,jau keshtu se ja qky gojen…

Comment here