Lajme

Fυtet për të vjedhυr në shtëpinë e 87-vjeçαres, brri kapet mat nga kαmerat e sigurisë duke..

Fυtet për të vjedhυr në shtëpinë e 87-vjeçαres, brri kapet mat nga kαmerat e sigurisë duke../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një person i cili është futur për të vjedhur në shtëpinë e një 87-vjeçareje, nuk u ka shpëtuar dot kamerave të sigurisë, të cilat kanë kapur të gjithë .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here