Lajme

Ju si të doni më quani por unë jam nuse me mentalitet moderrn, kam dal tjetoj nbanes vet ,nuk mund ti duroj prinderi

Ju si të doni më quani por unë jam nuse me mentalitet moderrn, kam dal tjetoj nbanes vet ,nuk mund ti duroj prinderit../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

vet e dola edhe un ne banes se smujsha me pru as nje dashnor aty pasi banesa ishte shum e vogel dhe niheshte zhurma dhe me vinte keq, tani jam vet e rahat veq jam tu knaq hiq pa ndal….…Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen fotot dhe nje video …

Comment here