Lajme

Kjo Krijese ka zbritur ne toke dhe eshte ulur ne nje rruge perdersia…

Kjo Krijese ka zbritur ne toke dhe eshte ulur ne nje rruge perdersia…

Kjo Krijese ka zbritur ne toke dhe eshte ulur ne nje rruge perdersia….Ka disa krijesa qe kane ardhur ne toke dhe vetem vezhgojne token shikojeni detajet…/.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here