Lajme

Kur e shef thua me vetë të isha une, por në fund të videos thua shyqyr që nuk isha une(VIDEO)

Kur e shef thua me vetë të isha une, por në fund të videos thua shyqyr që nuk isha une(VIDEO)

Kur e she thua vet mevete te isha une, por ne fund te videos thua shyqyr qe nuk isha une….…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here