Lajme

Po Ιuante te shtëpia e gjyshit, 4-vjeçαri bie nga kati i tretë i banesës, niset me υrgjencë drejt Tiranës

Po Ιuante te shtëpia e gjyshit, 4-vjeçαri bie nga kati i tretë i banesës, niset me υrgjencë drejt Tiranës/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas njoftimeve paraprake, i mituri dyshohet se ishte duke luajtur në shtëpinë e gjyshit të tij, në fshatin Vërdovë dhe .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here