Lajme

Pr0testuesit serb në veri te ar matosur, njeri nga ta e tregon ar mën e ftohtë përpara kamerës

Pr0testuesit serb në veri te ar matosur, njeri nga ta e tregon ar mën e ftohtë përpara kamerës

Gazetari Ermal Panduri ka publikuar një vldeo dhe një fotografi të një pr otestuesi serb në veri të Kosovës i cili ka edhe th ikë me vete, shkruan Gazeta Metro. Panduri ka shkruar se personi në pamje mund të jetë edhe me të meta, por fakti se e lënë brenda pr otestës një të tillë me a rmë të ftohta tregon mundësinë e incidenteve.JU FT0JM TE SHTY.PNl LlNKUN ME P0SHT

“Kjo pastaj mund të quhet nga ta edhe justifikim per eskalim eventual”, ka shkruar Panduri.
Mbrëmë serbët janë in cizuar duke kënduar këngë naci onaliste e duke provokuar pol icët kosovarë.

Comment here