Lajme

Studimi/ Ky është peshku ‘fosil i gjallë’, i cili mund të jetojë deri në një mijë vjet (FOTO)

Studimi/ Ky është peshku ‘fosil i gjallë’, i cili mund të jetojë deri në një mijë vjet (/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

‘Colacanth’ mendohet të kishte një jetëgjatësi prej rreth 20 vjetësh, por vlerësimet e reja sugjerojnë se ky peshk është një qindvjeçar i oqeanit, së bashku me peshkaqenët..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here