Lajme

Tërbohet 60 vjeçari i Përputhen, i turret Bora Zemanit për ta puthur (VIDEO)

Tërbohet 60 vjeçari i Përputhen, i turret Bora Zemanit për ta puthur /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në takimin e Shqipes me Rolandin ai është shprehur se tani është koha që Shqipja të marrë një vendim dhe të deklarohet për njërin prej tyre..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here