Lajme

Tayip Erdogan: Kohët e arta per shqiptarët ishin sa ishim bashkë për 500 vjet, A PAJTOHENI?

Tayip Erdogan: Kohët e arta per shqiptarët ishin sa ishim bashkë për 500 vjet, A PAJTOHENI?

Por, presidenti Erdoganë në një intervistë për televizionin shqiptar Top Channel, nuk ka pa folur edhe për të kaluarën e këtyre dy popujve, duke ilustruar kështu marrëdhëniet e tanishme, që ai i quajti të thell.JU FTOJM TE SHT YPNI ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE

Presidenti turk, Recep Tayip Erdogan, i ka vlerësuar si të thella marrëdhëniet në mes të Shqipërisë dhe shtetit turk. Madje, këto marrëdhënie ai i ka quajtur edhe si të pashoqe mes vendeve të tjera.

Comment here