Lajme

Tro nditëse: Kosovarët paguan 250 milionë euro rrymë për serbët, Avokati i Popullit ua fali mbi 200 milionë euro

Tro nditëse: Kosovarët paguan 250 milionë euro rrymë për serbët, Avokati i Popullit ua fali mbi 200 milionë euro

A vokati i popullit e ka paditur ZRRE-në lidhur me vendimin për tvarifa ndaj serbëve vetëm për periudhën 5 vjecare, pra për vitet 2012- 2017. Është i cuditshëm ky selektim dhe vendosja për t’ia falur serbëve mbi 200 milionë euro.JU FTOJM TE SHT YPNI ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE

Kosovarët prej viteve 2000-2010 paguan plot 8 për qind të ene rgjisë el ektrike si hu mbje në zonat e banuara nga serbët. Dy vitet tjera ranë në 4 për qind, pasi KEK-u kishte arritur ti fu ste në sistem serbët jashtë veriut dhe ata filluan ti paguanin faturat e tyre, shkruan Kosova ime.

Comment here