Lajme

Çmenden serbet nga simboli qe pati Vjosa Osmani ne veshjen e saj!!! Te lumte Presidente

Çmenden serbet nga simboli qe pati Vjosa Osmani ne veshjen e saj!!! Te lumte Presidente

‘Çmenden’ mediat serbe, shkak simboli qē pati Osmani nē vesh,jen e saj.Misioni i Serbisē nē OK B ka dērguar notē pro test,e pēr shkak tē para,qitjes sē Vjosa Osmanit aty. Pakē,naqēsitē e Serbisē kanē tē bējnē me njē flamur tē vogēl tē shtetit tē Kosovēs qē Osmani kishte ven,dosur nē setēr gjatē fjalimit nē Kēshill tē Sigurimit.Pērveç kēsaj, Osmani nē anēn tjetēr kishte tē vendosur njē karficē tē punuar nga vi ktim,at e d hun,ēs se kes,uaIe gjatē Iufj,tēs sē fundit.Osmani pērplaset me ministrin serb nē Kēshill tē Si gurimit: Serbia ende fle nē va rre,za ma ssi,ve.Mediat serbe thonē se edhe njēri nga kēshill,tarēt e Osmanit kishte nē maskēn e tij flamurin e shtetit tē Kosovēs.Ky veprim i Serbisē duket patetik duke pasur para,sysh faktin se ambasadori i Serbisē nē SH BA, Marko Gjuriq, nē paraqitjen e tij nē OKB kishte tē vendosur nē maskē simbolin e Asociacionit tē Komunave me Shumicē Serbe/Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here