Lajme

Blejnë një qen, por u del dhelpër i gjen belaja banoret e fshatit dhe familjes

Blejnë një qen, por u del dhelpër i gjen belaja banoret e fshatit dhe familjes/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një familje në Peru, e cila mendoi se kishte blerë një qen, shpejt kuptoi se kishte një dhelpër në shtëpi pasi ajo sulmoi kafshët e tjera në lagjen e tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sotelos e bleu qenushin për 13 dollarë (9.50 £) nga një dyqan i vogël në kryeqytet duke besuar se ishte një husky i racës së pastër. Por pas një kohe, ata morën ankesa nga fqinjët për të ashtuquajturin qenin e tyre të quajtur Run RunRun Run filloi të ndiqte derra, pula dhe rosat për t’i vrarë ose për t’i ngrënë, duke provokuar zemërimin e fqinjëve. Pronarja e qenit, Maribel Sotelo thaRreth një muaj më parë, një grua nga këtu përreth tha se qeni (dhelpra) jonë hëngri tre nga derrat e saj. Dhe më pas dy ose tre ditë më parë, një e moshuar vendase erdhi dhe tha se kishte ngrënë pulat./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here