Lajme

Sot Qeveria voton për sekretariatin e përbashkët Kosovë – Shqipëri

Sot Qeveria voton për sekretariatin e përbashkët Kosovë – Shqipëri/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Theksojmë se në takimin që kanë pasur para thuajse një muaji, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe ai i Shqipërisë, Edi Rama janë dakorduar që të ketë një sekretariat të përbashkët koordinues, i cili do të bashkërendojë punët dhe marrëveshjet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Qeveria e Kosovës sot do të mbajë mbledhjen e radhës në orën 10:00.Në rend të ditës janë caktuar 14 pika për shqyrtim.Në pikën 8 të rendit të ditës pritet të bëhet shqyrtimi i Memorandumit të Bashkëpunimit mes Qeverisë së Kosovë dhe Këshillit të Ministrave të Shqipërisë për krijimin e sekretariatit koordinues ndërqeveritar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here